Oyuncu Haberleri

Dokuz Oğuz Albay Tomris Toprak kimdir?

Dokuz Oğuz dizisi ilk bölümü ile 28 Ocak akşamı Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Dizide ilk bölümde Albay Tomris Toprak adeta geceye damga vurdu. Peki Dokuz Oğuz Albay Tomris Toprak kimdir? Gerçek adı ne? Performansı ile adından söz ettiren oyuncunun ilk bölümde düşmanların elinden kaçtığı sahneler büyük beğeni aldı.

Dokuz Oğuz Albay Tomris Toprak Gerçek Adı Ne?

Dizide Albay Tomris karakterini Yasemin Kay Allen canlandırmaktadır.

Eskişehirli olan Tomris, 10 yaşında olan oğlu ve eşi ile birlikte yolculuk yapmaktadır. Teröristler tarafından saldırı sonrasında oğlu ağır yara alır. Yoğun bakım sonrasında oğlu iyi olmuş olsa da, eşi ile arası bozulmuş ve ayrılmıştı. Tomris çok akıllı, zeki, dirayetli, hafızası çok kuvvetli bir asker konumundadır. Aklı ile hareketlerini sürdüren konuları önceden tespit etmektedir. Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni kurması için görev verilir.  Gerçekten çok iyi bir ekip kuran Albay, timin başına Yüzbaşı Batur Karanlık’ı getirir.

Dokuz Oğuz dizisinin önemli isimlerinden birisidir.

dokuz oğuz albay tomris toprak kimdir

Yasemin Kay Allen Kimdir?

10 Temmuz 1989 yılında İngiltere’de dünyaya gelmiştir.  1,75 boylarında olan oyuncu daha önce Merhamet, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Devam Ediyor, Şeref Meselesi, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol aldı.

Yasemin Allen Nereli?

İngiltere Birleşik Kralı doğumludur.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün